Eneco eMobility geeft antwoord op al jouw vragen

Elektrisch rijden én laden is de toekomst: met onze duurzame laadoplossingen zorgen we ook in het bedrijfsleven voor een betere en groenere toekomst. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om de stap te nemen laadpalen aan te schaffen voor je bedrijf. Onze experts helpen jou graag op weg. Want hoe gaat dat in zijn werk En hoe zit dat bijvoorbeeld met de kostenEneco eMobility geeft antwoord op al je vragen.  

Bekijk hieronder onze video’s.

Welk laadpunt past bij mij.

Wat past er bij mij: het kopen of huren van laadpalen?

Zit jij eraan te denken om voor je bedrijf één of meerdere laadpalen aan te schaffen maar twijfel je over de investering? Bij Eneco eMobility bieden we verschillende financieringsopties aan. Zo kunnen wij jou helpen de keuze te maken tussen het kopen of het huren van de laadpalen 

Wat levert het plaatsen mij als bedrijf op?

Als bedrijf neem je met het aanschaffen van laadpalen duurzame stappen. Door het plaatsen van een of meerdere laadpalen kunnen zowel medewerkers als klanten hun batterij opladen. Maar wat levert het eigenlijk op om deze service aan te bieden aan je medewerkers en je klanten? 

Eneco eMobility geeft antwoord zakelijk
Voldoende laadcapaciteit

Hoe zorg ik voor voldoende laadcapaciteit?

Wanneer zowel klanten als medewerkers hun elektrische auto bij jouw bedrijf willen opladen is het wel zo handig als daar genoeg laadpalen voor zijn. Dus is het goed te bedenken hoe groot de vraag kan zijn naar laadpunten bij jouw bedrijfslocatie. Heb je medewerkers of klanten die elektrisch rijden? Kunnen dat er snel meer worden en hoelang blijven zij om hun batterij op te laden?   

Wat is het juiste moment om meer laadpunten bij te plaatsen?

Op welk moment denk je als bedrijf na over het aanschaffen van meer laadpunten? Wat is het punt dat je moet gaan groeien? Eneco eMobility kan jou daarbij helpenhelpt jou met deze vragenEr zijn verschillende factoren die dat helpen te bepalen en die ervoor zorgen dat jij in de toekomst genoeg laadcapaciteit hebt voor je medewerkers en klanten.

Overstappen of uitbreiden
Opschalen laadpalen

Wat is het juiste moment om de laadpunten op te schalen?

Wanneer is het een verstandig moment als bedrijf om te gaan kijken wanneer je meer laadpunten aan moet schaffen? Wat is het punt dat je moet gaan groeien? Eneco eMobilty kan jou daarbij helpen. Er zijn verschillende factoren die dat helpen bepalen die ervoor zorgen dat jij in de toekomst genoeg laadcapaciteit hebt voor je medewerkers en eventuele klanten.

Gebeld worden over een zakelijk adviesgesprek?

Bel mij terug formulier

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Heb jij een andere vraag? Check onze FAQ voor antwoorden op nog meer vragen.

Jouw laadpaal is altijd klaar voor gebruik. Om te starten met laden steek je de laadkabel in de auto en eventueel in het laadpunt en houd je de laadpas ervoor.  Klaar met laden? Hou je laadpas weer voor het laadpunt. De laadkabel ontgrendelt dan automatisch.  

Het is mogelijk om je laadpunt alleen toegankelijk te maken voor een beperkt aantal laadpassen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Een particulier kan bij Eneco een laadpunt aanvragen via de website. Ga naar de webhop en kies het laadpunt dat past bij jouw auto, meterkast en wensen.