Altijd op weg met een volle batterij

Samen met Jaguar Land Rover biedt Eneco eMobility laadpunten voor thuis, afgestemd op de behoefte van de zakelijke en particuliere rijder. Wij bieden uitsluitend kwalitatief hoogwaardige en toekomstbestendige oplossingen, geschikt voor iedere elektrische auto. En je laadt altijd op 100% groene stroom. Je bestelt een laadpunt eenvoudig en snel in onze online aanvraagomgeving. Dat is comfortabel, duurzaam en zorgeloos laden bij Eneco eMobility. 

Download onze brochure voor meer informatie over ons aanbod en de prijzen. 

Jaguar land rover 2

Meer informatie over onze laadoplossingen

Bekijk hier de PDF voor Jaguar Land Rover

In drie stappen naar thuis laden

Laadwensen

Stap 1

Je geeft je laadwensen en locatie-informatie door in onze online aanvraagomgeving

Offerte laadpaal

Stap 2

Wij maken een passende offerte. Na akkoord zetten we de installatie in gang

Zorgeloos laden

Stap 3

Het laadpunt wordt geïnstalleerd en je ontvangt een laadpas. Nu kun je zorgeloos laden aan huis.

Veelgestelde vragen over elektrisch laden

Met een laadpunt of een laadpas van Eneco eMobility laad je altijd op gegarandeerd groene stroom afkomstig van de zon en de wind. Hierdoor reduceer jij jouw CO2-uitstoot tot 70% in vergelijking tot benzine- of dieselauto’s.

Wij zijn een dochteronderneming van Eneco. Eneco is 100% aandeelhouder. Je hoeft echter geen klant te zijn van Eneco om bij ons een laadpunt aan te vragen. Wij lezen jouw laadpunt op afstand uit en hebben daarvoor geen contact met jouw stroomleverancier. Wil je meer weten? Klik dan hier.

De installatie begint in de meterkast. Vanaf daar gaat de kabel meestal zo snel mogelijk naar buiten. Daar bevestigen we het laadpunt aan de muur of op een paal, afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van de berijder. Na de installatie test de installateur het laadpunt en legt aan de berijder uit hoe de auto wordt opgeladen.