Een laadpaal bij jou thuis

Met een thuislaadpunt van Eneco eMobility kun je altijd zorgeloos op weg. Wij begeleiden je van begin tot eind en zorgen er ook voor dat jouw laadpunt altijd klaar is om te laden. Wij adviseren je welk laadpunt het beste bij jouw huis, jouw auto en jouw wensen past en installeren hem ook. Op deze pagina vertellen wij je hoe.

Wanneer is elektrisch rijden aantrekkelijk?

Lees de tips en adviezen in onze laatste whitepaper:

Drie laadpalen in het platteland

Welk laadpunt voor thuis?

Welk laadpunt past het beste bij mijn huis? Betekent meer vermogen altijd sneller laden? Wij begrijpen dat je met vragen zit als je een laadpunt wilt aanschaffen. Welk laadpunt het beste bij jou past, is afhankelijk van drie factoren: de netaansluiting van je huis, jouw elektrische auto en jouw persoonlijke situatie.

Bij Eneco eMobility helpen wij jou om zoveel mogelijk uit jouw laadpunt te halen. Persoonlijk, op maat gemaakt advies en gerichte oplossingen helpen jou om er zeker van te zijn dat je altijd zorgeloos van A naar B kunt rijden. Je kunt er meer over lezen in ons artikel ‘Hoe krijg ik thuis een laadpaal?’ Of bestel direct een laadpunt in onze webshop.

Informatie over je laadpas

Een laadpas is gratis bij een laadpaal van Eneco eMobility. Wil je liever een losse laadpas aanschaffen? Dat kan voor €3 per maand. We hanteren transparante laadtarieven: je betaalt één tarief voor laden bij een Eneco eMobility-laadpunt en één voor laden bij een niet-Eneco eMobility-laadpaal.

Voor snelladen hanteren wij twee tarieven, afhankelijk van de exploitant. Onze tarieven vind je hier.

Meer informatie over onze laadpassen vind je hier.

Eneco eMobility laadpas

Een greep uit onze partners

Veelgestelde vragen over elektrisch laden

Met een laadpunt of een laadpas van Eneco eMobility laad je altijd op gegarandeerd groene stroom afkomstig van de zon en de wind. Hierdoor reduceer jij jouw CO2-uitstoot tot 70% in vergelijking tot benzine- of dieselauto’s.

Wij zijn een dochteronderneming van Eneco. Eneco is 100% aandeelhouder. Je hoeft echter geen klant te zijn van Eneco om bij ons een laadpunt aan te vragen. Wij lezen jouw laadpunt op afstand uit en hebben daarvoor geen contact met jouw stroomleverancier. Wil je meer weten? Klik dan hier.

De installatie begint in de meterkast. Vanaf daar gaat de kabel meestal zo snel mogelijk naar buiten. Daar bevestigen we het laadpunt aan de muur of op een paal, afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van de berijder. Na de installatie test de installateur het laadpunt en legt aan de berijder uit hoe de auto wordt opgeladen.