Laadoplossingen voor één tot oneindig veel auto's

Of u nu één auto wilt opladen, of een vloot van tientallen elektrische auto’s bezit. Bij Eneco eMobility creëren we de best passende oplossingen voor uw laadbehoefte.

Wij adviseren en helpen u bij het maken van de best passende keuze, waarna onze gecertificeerde installateurs de laadpunten voor u aansluiten. Vervolgens zorgen wij voor de hosting van uw laadpalen via de back-office. Wij kunnen laadpalen op afstand uitlezen en daardoor eventuele problemen direct oplossen, nog voordat u ze zelf merkt. En hebt u toch een storing? Dan zijn we 24/7 bereikbaar voor assistentie.

Onze
Diensten

Hier vindt u een overzicht van onze dienstverlening. Klik op de tegels voor meer informatie.

Onze
partners

Wat waren de uitdagingen van onze klanten, en hoe hebben wij hen geholpen? Lees hier hun verhaal.

In 5 stappen naar duurzaam rijden

Eneco eMobility laadpaal behoefte en wensen

Stap 1

We bespreken uw wensen en behoeften

Eneco eMobility technische situatie in kaart

Stap 2

We brengen de technische situatie bij u in kaart

Eneco eMobility offerte en advies

Stap 3

U krijgt een advies en offerte op maat

Eneco eMobility laadpaal installatie

Stap 4

Wij gaan het voor u regelen

Eneco eMobility blijft het regelen

Stap 5

En blijven het voor u regelen

Een greep uit onze partners

Veelgestelde vragen over elektrisch laden

Met een laadpunt of een laadpas van Eneco eMobility laadt u altijd op gegarandeerd groene stroom afkomstig van de zon en de wind. Hierdoor reduceert u uw CO2-uitstoot tot 70% in vergelijking tot benzine- of dieselauto’s.

Wij zijn een dochteronderneming van Eneco. Eneco is 100% aandeelhouder. U hoeft echter geen klant te zijn van Eneco om bij ons een laadpunt aan te vragen. Wij lezen uw laadpunt op afstand uit en hebben daarvoor geen contact met uw stroomleverancier.

De installatie begint in de meterkast. Vanaf daar gaat de kabel meestal zo snel mogelijk naar buiten. Daar bevestigen we het laadpunt aan de muur of op een paal, afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van de berijder. Na de installatie test de installateur het laadpunt en legt aan de berijder uit hoe de auto wordt opgeladen.