Overal uw elektrische auto opladen

Met de laadpas van Eneco eMobility kunt u in de meeste Europese landen en bij verschillende laadpaalexploitanten gebruiken. Meer hierover kunt u hier lezen.

De Eneco eMobility laadpas voor heel Europa

Altijd duurzaam laden

Duurzaam onderweg kan ook zonder een eigen laadpunt. Met een laadpas van Eneco eMobility laadt u altijd 100% duurzame stroom aan de meeste openbare laadpunten in de Benelux. U geniet ook 24/7 van ondersteuning via onze helpdesk. Zo bent u altijd duurzaam onderweg.

Wanneer is elektrisch rijden aantrekkelijk?

Lees de tips en adviezen in onze laatste whitepaper:

Extra informatie over uw laadpas en kosten​​

Iedere laadbeurt aan een laadstation van een derde partij wordt door Eneco 1 op 1 aan de klant gefactureerd aan het tarief dat deze partij hanteert. Oplaadbeurten worden post-paid doorgerekend aan Eneco.

Zo betaalt u alleen met uw laadpas voor het laden. Het vergoeden van de stroom noemen wij verrekenen. Kijk deze video voor meer uitleg over kosten en verrekening van een thuislaadpunt.

Meneer bevestigd laadkabel aan auto

Een greep uit onze partners

Veelgestelde vragen over elektrisch laden

Met een laadpunt of een laadpas van Eneco eMobility laadt u altijd op gegarandeerd groene stroom afkomstig van de zon en de wind. Hierdoor reduceert u uw CO2-uitstoot tot 70% in vergelijking tot benzine- of dieselauto’s.

Wij zijn een dochteronderneming van Eneco. Eneco is 100% aandeelhouder. U hoeft echter geen klant te zijn van Eneco om bij ons een laadpunt aan te vragen. Wij lezen uw laadpunt op afstand uit en hebben daarvoor geen contact met uw stroomleverancier.

De installatie begint in de meterkast. Vanaf daar gaat de kabel meestal zo snel mogelijk naar buiten. Daar bevestigen we het laadpunt aan de muur of op een paal, afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van de berijder. Na de installatie test de installateur het laadpunt en legt aan de berijder uit hoe de auto wordt opgeladen.