Laadpunt voor thuis

Altijd met uw elektrische auto volledig geladen op weg? Met een thuislaadpunt van Eneco eMobility kunt u thuis snel, simpel en duurzaam uw elektrische auto opladen. Wilt u weten welke lader het beste bij uw auto past? Hier vindt u meer informatie daarover. 

Wanneer is elektrisch rijden aantrekkelijk?

Lees de tips en adviezen in onze laatste whitepaper:

Drie laadpalen in het platteland

Welk laadpunt voor thuis?

Welk laadpunt past het beste bij uw huis? Betekent meer vermogen altijd sneller laden? Wij begrijpen dat u met vragen zit als u een laadpunt wilt aanschaffen. Welk laadpunt het beste bij u past, is afhankelijk van drie factoren: de netaansluiting van uw huis, uw elektrische auto en uw persoonlijke situatie.

Bij Eneco eMobility helpen wij u om zoveel mogelijk uit uw laadpunt te halen. Persoonlijk, op maat gemaakt advies en gerichte oplossingen helpen u om er zeker van te zijn dat u altijd zorgeloos van A naar B kunt rijden. U kunt er meer over lezen in dit artikel.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Eneco eMobility-laadpas: overal opladen

Duurzaam onderweg kan ook zonder een eigen laadpunt. Met een laadpas van Eneco eMobility laadt u altijd 100% duurzame stroom aan de meeste openbare laadpunten in de Benelux. U geniet ook 24/7 van ondersteuning via onze helpdesk. Zo bent u altijd duurzaam onderweg.

Meer informatie over onze tarieven vindt u hier.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Eneco eMobility laadpas

Een greep uit onze partners

Veelgestelde vragen over elektrisch laden

Met een laadpunt of een laadpas van Eneco eMobility laadt u altijd op gegarandeerd groene stroom afkomstig van de zon en de wind. Hierdoor reduceert u uw CO2-uitstoot tot 70% in vergelijking tot benzine- of dieselauto’s.

Wij zijn een dochteronderneming van Eneco. Eneco is 100% aandeelhouder. U hoeft echter geen klant te zijn van Eneco om bij ons een laadpunt aan te vragen. Wij lezen uw laadpunt op afstand uit en hebben daarvoor geen contact met uw stroomleverancier.

De installatie begint in de meterkast. Vanaf daar gaat de kabel meestal zo snel mogelijk naar buiten. Daar bevestigen we het laadpunt aan de muur of op een paal, afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van de berijder. Na de installatie test de installateur het laadpunt en legt aan de berijder uit hoe de auto wordt opgeladen.