Zo bent u snel weer op weg

Een snellader is uitermate geschikt voor bedrijven waarbij hun business draait op kilometers maken. Wij helpen taxi-, car sharing en andere bedrijven in hun laadvoorziening, zodat hun wagenpark weer snel op weg kan.

CleverShuttle DC laden

Welke snellader is geschikt?

Snelladen is aantrekkelijk als u aan het einde van de dag met ‘een lege batterij’ thuis komt én de volgende dag weer vroeg op pad gaat én een lange trip voor de boeg hebt. De laadsnelheid van een gewone laadpaal is dan vaak niet hoog genoeg om de volgende ochtend weer met volle batterij te kunnen vertrekken.

Een openbare snellader kan tussen de 250 km/u (50 kW) en 875 km/u (175 kW) laden. Dit laatste is overigens technisch gezien voor veel auto’s nog een brug te ver. De meeste auto’s kunnen 50kW aan en sommige zijn al in staat om tot zo’n 100 kW te gaan. Dat is aanzienlijk sneller dan een AC-lader, die tussen de 18 en 110 km/u oplaadt (3,7 – 22 kW). 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, bijvoorbeeld hoe u een snellader efficiënt combineert met reguliere laadpalen? Neem dan contact met ons op.

Wanneer is elektrisch rijden aantrekkelijk?

Lees de tips en adviezen in onze laatste whitepaper:

Snellader op de zaak

Een snellader is ideaal om klanten en medewerkers in korte tijd weer op te laden voor de volgende rit. De Delta DC Wallbox is een zeer compacte 25 kW snellader. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, bijvoorbeeld hoe u een snellader efficiënt combineert met reguliere laadpalen? Neem dan contact met ons op.

Delta DC Wallbox compacte 25 kW snellader
Ecotap DC15 snellader

Snellader bij u thuis

Wilt u thuis ook kunnen snelladen, of biedt uw office geen ruimte voor een zware snellader? De Ecotap DC 15  is een 15 kW snellader die de batterij van uw elektrische auto in korte tijd kan volladen. De Ecotap DC15 is beschikbaar als wand- of paalmodel bij ieder huis met een netaansluiting vanaf 3×25 Ampère. Interesse? Neem contact met ons op.

Een greep uit onze partners

Veelgestelde vragen over elektrisch laden

Met een laadpunt of een laadpas van Eneco eMobility laadt u altijd op gegarandeerd groene stroom afkomstig van de zon en de wind. Hierdoor reduceert u uw CO2-uitstoot tot 70% in vergelijking tot benzine- of dieselauto’s.

Wij zijn een dochteronderneming van Eneco. Eneco is 100% aandeelhouder. U hoeft echter geen klant te zijn van Eneco om bij ons een laadpunt aan te vragen. Wij lezen uw laadpunt op afstand uit en hebben daarvoor geen contact met uw stroomleverancier.

De installatie begint in de meterkast. Vanaf daar gaat de kabel meestal zo snel mogelijk naar buiten. Daar bevestigen we het laadpunt aan de muur of op een paal, afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van de berijder. Na de installatie test de installateur het laadpunt en legt aan de berijder uit hoe de auto wordt opgeladen.