Tarieven & Producten

Eneco eMobility biedt laadpunten voor thuis, kantoor en openbare plaatsen. Wij zorgen ervoor dat u en uw bezoekers altijd zeker en veilig op weg kunnen.

En u laadt altijd 100% groene stroom, ongeacht uw huidige energieleverancier.

Eneco eMobility
Exclusief BTW
Inclusief BTW
Normaal laden
Abonnement laadpas
€ 84,00/jaar
€ 101,64/jaar
Laden aan een Eneco eMobility laadpunt
€ 0,28/kWh
€ 0,3388/kWh
Laden aan een ander laadpunt
*tarief derde partij
*tarief derde partij
* Iedere laadbeurt aan een laadstation van een derde partij wordt door Eneco eMobility 1 op 1 aan de klant gefactureerd aan het tarief dat deze partij hanteert. Oplaadbeurten worden post-paid doorgerekend aan Eneco eMobility. Het vergoeden van verbruikte stroom hier uitgelegd.

Laadtarieven binnen-
en buitenland

De tarieven, hiernaast genoemd, gelden ook voor laadpunten in het buitenland. Wilt u weten welke laadpalen wij ondersteunen in het buitenland? 

Download dan hier de PDF.

Onze laadpalen

Bij Eneco eMobility bieden wij verschillende laadpalen voor zakelijke locaties. De laadpalen zijn allemaal voorzien van slimme software waardoor u altijd makkelijk kunt laden met uw eigen laadpas. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten? Neem dan contact met ons op.

Eve Mini

Alfen Eve Mini

De Alfen Eve Single Pro-line is een zeer compact laadpunt van kleurecht hoogwaardig kunststof en draagt het DEKRA (voorheen KEMA) keurmerk. De voorkant is wit en de achterkant is donkergrijs. Het laadpunt is verkrijgbaar in wand- of paalmodel en met contactdoos en display of vaste kabel zonder display.

De afmeting van het laadpunt is 37x24x13 cm (HxBxD)

Laadpunt Homeline

EV-Box homeline

De EVBox HomeLine heeft een LED-ring als intelligente statusindicator waarmee u op elk moment de status van het laadstation kunt aflezen. De behuizing van de EVBox Homeline is gemaakt van polycarbonaat. De achterzijde van het laadpunt is antraciet grijs. Voor de voorkant kunt u in de volgende stap een keuze maken. Het laadpunt is verkrijgbaar in wand- of paalmodel en met contactdoos of vaste kabel.

De afmeting van het laadpunt is 49x31x17 cm (HxBxD).

Eve Double Pro-Line EeM

Alfen Eve Double

Deze dubbele laadpaal heeft een duidelijk LCD-display en is verkrijgbaar als wand- of paalmodel. De kap is gemaakt van speciaal, met glasvezel versterkt composietmateriaal en daardoor weerbestendig.

Afmetingen: 59 cm x 34 cm (HxB)
Kleur: Wit
Vermogen: 11 kW (3x16A) of 22W (3x32A)

EV Box BL

EV-Box Businessline

De EVBox Businessline bevat een intelligente statusindicator die de status van de laadpaal laat zien. Hij is verkrijgbaar als wand- of paalmodel in verschillende kleuren.

Kleur: wit, blauw, groen, donkergroen, lichtgrijs en donkergrijs
Afmetingen: 60 cm x 25 cm (HxB)
Vermogen: 3,7 kW (1x16A), 11 kW (3x16A), 7.2 kW (1x32A) en 22W (3x32A)

Delta

DC lader

De Delta DC 25kW-lader is de compactste snellader op de markt. Een snellader is ideaal om klanten en medewerkers in korte tijd weer op te laden voor de volgende rit.

Kleur: grijs
Afmeting: 68 cm x 43 cm (HxB)
Vermogen: 25 kW

Onze
Diensten

Hier vindt u een overzicht van onze dienstverlening. Klik op de tegels voor meer informatie.

In 5 stappen naar duurzaam rijden

Eneco eMobility laadpaal behoefte en wensen

Stap 1

We bespreken uw wensen en behoeften

Eneco eMobility technische situatie in kaart

Stap 2

We brengen de technische situatie bij u in kaart

Eneco eMobility offerte en advies

Stap 3

U krijgt een advies en offerte op maat

Eneco eMobility laadpaal installatie

Stap 4

Wij gaan het voor u regelen

Eneco eMobility blijft het regelen

Stap 5

En blijven het voor u regelen

Een greep uit onze partners

Veelgestelde vragen over elektrisch laden

Met een laadpunt of een laadpas van Eneco eMobility laadt u altijd op gegarandeerd groene stroom afkomstig van de zon en de wind. Hierdoor reduceert u uw CO2-uitstoot tot 70% in vergelijking tot benzine- of dieselauto’s.

Wij zijn een dochteronderneming van Eneco. Eneco is 100% aandeelhouder. U hoeft echter geen klant te zijn van Eneco om bij ons een laadpunt aan te vragen. Wij lezen uw laadpunt op afstand uit en hebben daarvoor geen contact met uw stroomleverancier.

De installatie begint in de meterkast. Vanaf daar gaat de kabel meestal zo snel mogelijk naar buiten. Daar bevestigen we het laadpunt aan de muur of op een paal, afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van de berijder. Na de installatie test de installateur het laadpunt en legt aan de berijder uit hoe de auto wordt opgeladen.