Vacatures

Bent u op zoek naar een vacature in de duurzaamheidssector? Hebt u de drive om elektrisch rijden en laden voor iedereen mogelijk te maken en geeft u om een duurzame toekomst? Kom dan werken bij Eneco eMobility. Wij zijn een jonge, energieke scale-up met slimme professionals!
 
Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat we onze klanten optimaal blijven helpen bij de omschakeling naar elektrisch vervoer. Kijk snel verder voor vacatures!
Lachende vrouw met laptop

Onze vacatures

Word jij onze nieuwe Client Expert Home Nederland?

Word jij onze nieuwe Client Expert Business Nederland?

Staat er momenteel geen vacature open voor uw droombaan? Stuur ons dan een open sollicitatie met uw motivatie en CV naar Lisette.Besseling@eneco.com.

Zo maken we
e-mobility e-asy​

We zitten aan de voorkant van de nieuwe economie en zijn daarom niet bang om een beetje te pionieren. Door ons hechte team zijn er korte lijnen tussen de verschillende afdelingen. Daardoor worden vraagstukken snel en efficiënt opgepakt en kunnen we ons snel ontwikkelen in een dynamische markt. Bij Eneco eMobility voelen wij ons verantwoordelijk voor onze klanten en beschouwen hun uitdagingen als die van onszelf. Onze vier kernwaarden zijn daarvoor heel belangrijk: drive, together, ownership en respect.

Vacature werken bij Eneco eMobility

Wanneer is elektrisch rijden aantrekkelijk?

Lees de tips en adviezen in onze laatste whitepaper: