Hoe werkt verrekenen?

In deze video leggen wij uit hoe verrekenen werkt. Elke keer dat je laadt, betaal je met jouw laadpas een vast bedrag per kWh. Maar zodra je gebruikmaakt van jouw laadpunt of laadpaal, stijgen ook je energiekosten.

Hoe zorgen wij er dan voor dat je niet dubbel betaalt? Eneco eMobility betaalt elke maand jouw stroomkosten terug. Zo betaal je alleen met jouw laadpas voor het laden. Het vergoeden van de stroom noemen wij verrekenen. Kijk de video voor meer uitleg over kosten en verrekening van een thuislaadpunt.

Vond je dit een leuke video? Lees dan ook:
Verzwaren: wat zijn de voordelen en hoe werkt het?
De Eneco eMobility-laadpas: why, how, what?

Wat kost het gebruik van een laadpaal
Meer weten over dit onderwerp?

Anderen vinden
dit ook
interessant

Een greep uit onze partners

Veelgestelde vragen over elektrisch laden

Met een laadpunt of een laadpas van Eneco eMobility laad je altijd op gegarandeerd groene stroom afkomstig van de zon en de wind. Hierdoor reduceer jij jouw CO2-uitstoot tot 70% in vergelijking tot benzine- of dieselauto’s.

Wij zijn een dochteronderneming van Eneco. Eneco is 100% aandeelhouder. Je hoeft echter geen klant te zijn van Eneco om bij ons een laadpunt aan te vragen. Wij lezen jouw laadpunt op afstand uit en hebben daarvoor geen contact met jouw stroomleverancier. Wil je meer weten? Klik dan hier.

De installatie begint in de meterkast. Vanaf daar gaat de kabel meestal zo snel mogelijk naar buiten. Daar bevestigen we het laadpunt aan de muur of op een paal, afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van de berijder. Na de installatie test de installateur het laadpunt en legt aan de berijder uit hoe de auto wordt opgeladen.