Accountmanager binnendienst

Eneco

Sales

Rotterdam

Maak jij het je eigen?

De kracht van Eneco eMobility is onze vaardigheid om op maat gemaakte oplossingen voor
elektrisch vervoer te creëren op een snelle en professionele manier. Onze klanten zijn vooral
zakelijke klanten, zoals leasemaatschappijen en automotive partijen. Er is een enorme drive binnen
het team waarmee we onze klanten en partners optimaal helpen bij hun omschakeling naar
elektrisch vervoer.

AV_eMobility-studiobeelden-wide_01

Wat zoeken wij?

De rol van accountmanager binnendienst geeft je de ruimte om alle facetten van Automotive te ontdekken. Je bent samen met de partner manager verantwoordelijk voor de verkoop van laadpalen en laadpassen aan bestaande en nieuwe zakelijke klanten. Je identificeert leads en legt deze vast. Je ontwikkelt, onderhoudt en optimaliseert de relatie met zakelijke klanten. Je zet klantvragen uit, binnen of buiten de organisatie en bewaakt en rapporteert over de voortgang. Je maakt leveringsoffertes en contracten voor laadpalen en laadpassen en levert een actieve bijdrage aan de kwaliteitsverbetering van het verkoop en service proces.

Klanten en partner managers werken graag met je samen omdat ze op je kunnen rekenen en je actief bent in je rol. Als je goed bent dan sluiten we niet uit dat je op termijn kunt doorgroeien naar de rol van partner manager.

Je bent verantwoordelijk voor:

Over jou

Je kunt je nieuwe omgevingen en situaties snel eigen maken. Je hebt focus, lef en executiekracht. Hiermee weet je de beoogde doelstellingen te realiseren in een jonge organisatie en in een jonge markt. Een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in een commerciële of economische richting en aantoonbare commerciële ervaring. Ondernemende en proactieve klantgerichte instelling. Je bent alleen tevreden als de klant dat is. Energiek en leergierig. Op termijn kun je doorgroeien naar de rol van partner manager. Uitstekende communicatieve vaardigheden. Jouw Nederlands en Engels is goed. Interesse in de Automotive en duurzaamheid, kennis van de markt is een voordeel.

Jouw team

Internationaal bestaat eMobility uit een team van 130 medewerkers. In Nederland, Rotterdam om precies te zijn werk je samen met een team van zes Partner Managers en een Lead Partnerships & Sales.

Wij bieden

Natuurlijk zijn alle arbeidsvoorwaarden goed geregeld. Dat vinden we niet meer dan logisch. Alleen is dat uiteindelijk niet waarvoor jij fluitend uit dat bed stapt. In een sector waarin het tempo hoog ligt, leunen wij af en toe bewust achterover. Ben je fit? Zit je lekker in je vel? Loopt je persoonlijke ontwikkeling nog in de pas met jouw ambitie? Voel je je gehoord, gezien, gewaardeerd? Heb je wel genoeg contact (en als het even kan: lol) met collega’s? Die vragen stellen wij ons dagelijks, zodat jij optimaal uit de verf komt.

Onze organisatie

We maken elektrisch rijden voor onze (meestal zakelijke) klanten gemakkelijk. Dat doen we door levering, installatie en exploitatie van laadpalen. In 2007 begonnen als project binnen ons moederbedrijf Eneco zijn we inmiddels een zelfstandig, internationaal bedrijf met 130 collega’s. Vanuit ons eigen kantoor in hartje Rotterdam bedenken we slimme maatwerkoplossingen.

Denk je dat wij een match zijn?

Stuur je CV en motivatie naar onze recruiter Lisette Besseling, l.besseling@eneco.com en leg uit waarom we een match zijn.

Ons bedrijf

We maken elektrisch rijden voor onze (meestal zakelijke) klanten gemakkelijk. Dat doen we door levering, installatie en exploitatie van laadpalen. In 2007 begonnen als project binnen ons moederbedrijf Eneco zijn we inmiddels een zelfstandig, internationaal bedrijf met meer dan 130 collega’s. Vanuit ons eigen kantoor in hartje Rotterdam bedenken we slimme maatwerkoplossingen. Zingeving en de drive om de wereld duurzaam.

Denk je dat wij een match zijn?

Interesse in deze functie? Stuur dan jouw CV en motivatie t.a.v. Lisette Besseling naar lisette.besseling@eneco.com

Solliciteer op deze functie

  • Sleep bestanden hierheen of