Client Expert Business
(40 uur)

Eneco

Klant expert zakelijk

Rotterdam

  • Als Client Expert Business werk je nauw samen met de partnermanagers binnen Eneco eMobility. Je sluit de deal met de klant, je beheert complexe grootzakelijke projecten en maakt offertes. Ook heb je nauw contact met leveranciers en installateurs en behandel je alle voorkomende technische vragen. Dit maakt jou een spin in het web!

Maak jij het je eigen?

De kracht van Eneco eMobility is onze vaardigheid om op maat gemaakte oplossingen voor elektrisch vervoer te creëren op een snelle en professionele manier. Onze klanten zijn vooral zakelijke klanten, zoals leasemaatschappijen en automotive partijen. Bij Eneco eMobility werken we samen in een informele sfeer. Door de korte lijnen tussen de verschillende afdelingen pakken we vraagstukken snel en efficiënt op. Er is een enorme drive binnen het team waarmee we onze klanten en partners optimaal helpen bij hun omschakeling naar elektrisch vervoer. We voelen ons verantwoordelijk voor onze klanten en beschouwen hun uitdagingen als die van onszelf. We werken altijd met respect voor de natuur, omgeving en elkaar en zorgen er zo voor dat de wereld met duurzaam, elektrisch vervoer een stukje mooier en schoner wordt.

E-Mobility-NL-DEF-STILLS-4K.00_01_28_10.Still021

Wat zoeken wij?

Vind jij het leuk om een complexe klantvraag van a tot z te begeleiden, kun je snel schakelen tussen verschillende betrokken partijen en weet jij het overzicht te behouden? Dan past de rol van Client Expert Business misschien goed bij jou. Als Client Expert Business ben jij het eerste aanspreekpunt voor de zakelijke klant. Dit doe je zowel telefonisch als via de e-mail.

Wat vinden wij belangrijk?

Klanten, mensen en zingeving staan centraal bij ons. We vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt op kantoor en hechten veel waarde aan onze open sfeer, de persoonlijke en professionele ontwikkeling en het welzijn en vitaliteit van onze collega’s. In een sector waar de ontwikkelingen elkaar in razend tempo opvolgen en waar de druk soms gevoeld kan worden, vinden wij het belangrijk om voor elkaar en voor onszelf te zorgen. Om op de hoogte te blijven van de werkzaamheden van onze collega’s, investeren wij veel in ons team en de onderlinge communicatie.

Over eMobility

We maken elektrisch rijden voor onze (meestal zakelijke) klanten gemakkelijk. Dat doen
we door levering, installatie en exploitatie van laadpalen. In 2007 begonnen als project
binnen ons moederbedrijf Eneco zijn we inmiddels een zelfstandig, internationaal bedrijf
met meer dan 57 collega’s. Vanuit ons eigen kantoor in hartje Rotterdam bedenken we
slimme maatwerkoplossingen. Niet omdat we daar een goede boterham in zien, al is die
ook uitstekend belegd bij de lunch. Zingeving en de drive om de wereld duurzaam te
maken is wat ons bindt.

Over jouw functie

Eneco eMobility is op zoek naar een proactieve, onafhankelijke collega. Jij weet waar jouw prioriteiten liggen en hoe jij jouw projecten moet leiden en bewaken. Door de snelle ontwikkelingen binnen het bedrijf kan het zijn dat jouw functie veel verandert en dat jouw focus en verantwoordelijkheden verschuiven binnen jouw afdeling. Het is daarom belangrijk dat jij een flexibele collega bent die niet bang is om te pionieren op onbekende terreinen. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega met technische affiniteit, een commerciële drive en:

  • Je hebt minimaal een HBO werk + denkniveau
  • Jouw Nederlands en Engels is goed in woord en schrift, Duits en/of Frans is een pré
  • Je heb affiniteit met sales.
  • Je bent communicatief sterk, kunt snel schakelen en bent handig met computers en software-systemen
  • Je hebt affiniteit met e-mobility en brengt een no nonsens mentaliteit mee.

Jouw Afdeling

Vanuit ons Nederlandse hoofdkantoor worden de klantenservice en andere operationele activiteiten voor de Nederlandse, Belgische en Duitse markt gerund. Jouw team bestaat uit meerdere Client Experts, die zich op de (groot)zakelijke of particuliere klanten richten.

Denk je dat wij een match zijn?

Laten we dan om te beginnen eens kijken of het klikt. Dat weet je snel genoeg als je tegenover elkaar zit.

Solliciteer op deze functie

  • Sleep bestanden hierheen of