Client Expert Home (40 uur)

Eneco

Klant expert thuis

Rotterdam

Maak jij het je eigen?

De kracht van Eneco eMobility is onze vaardigheid om op maat gemaakte oplossingen voor elektrisch vervoer te creëren op een snelle en professionele manier. Onze klanten zijn vooral zakelijke klanten, zoals leasemaatschappijen en automotive partijen. Bij Eneco eMobility werken we samen in een informele sfeer. Door de korte lijnen tussen de verschillende afdelingen pakken we vraagstukken snel en efficiënt op. Er is een enorme drive binnen het team waarmee we onze klanten en partners optimaal helpen bij hun omschakeling naar elektrisch vervoer. We voelen ons verantwoordelijk voor onze klanten en beschouwen hun uitdagingen als die van onszelf. We werken altijd met respect voor de natuur, omgeving en elkaar en zorgen er zo voor dat de wereld met duurzaam, elektrisch vervoer een stukje mooier en schoner wordt.

E-Mobility-NL-DEF-STILLS-4K.00_01_28_10.Still021

Ons bedrijf

Eneco eMobility is een snelgroeiende laaddienstverlener in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Voor onze klanten maken we elektrisch rijden gemakkelijk en verzorgen wij de levering, installatie en exploitatie van laadvoorzieningen voor elektrische auto’s. Eneco eMobility is in 2007 begonnen als een project binnen moederbedrijf Eneco. Het bedrijf is geëvolueerd van een afdeling binnen Eneco naar een zelfstandig internationaal bedrijf met Eneco Group als aandeelhouder. Deze zelfstandigheid kenmerkt zich door een eigen identiteit en een eigen kantoor: Eneco eMobility is gevestigd in hartje Rotterdam tegenover het Centraal Station. 

Wat vinden wij belangrijk?

Klanten, mensen en zingeving staan centraal bij ons. We vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt op kantoor en hechten veel waarde aan onze open sfeer, de persoonlijke en professionele ontwikkeling en het welzijn en vitaliteit van onze collega’s. In een sector waar de ontwikkelingen elkaar in razend tempo opvolgen en waar de druk soms gevoeld kan worden, vinden wij het belangrijk om voor elkaar en voor onszelf te zorgen. Om op de hoogte te blijven van de werkzaamheden van onze collega’s, investeren wij veel in ons team en de onderlinge communicatie.

Over eMobility

We maken elektrisch rijden voor onze (meestal zakelijke) klanten gemakkelijk. Dat doen
we door levering, installatie en exploitatie van laadpalen. In 2007 begonnen als project
binnen ons moederbedrijf Eneco zijn we inmiddels een zelfstandig, internationaal bedrijf
met meer dan 57 collega’s. Vanuit ons eigen kantoor in hartje Rotterdam bedenken we
slimme maatwerkoplossingen. Niet omdat we daar een goede boterham in zien, al is die
ook uitstekend belegd bij de lunch. Zingeving en de drive om de wereld duurzaam te
maken is wat ons bindt.

Over jouw functie

Eneco eMobility is op zoek naar een proactieve, onafhankelijke collega. Jij weet waar jouw prioriteiten liggen en hoe jij projecten moet leiden en bewaken. Door de snelle ontwikkelingen binnen het bedrijf kan het zijn dat jouw functie veel verandert en dat jouw focus en verantwoordelijkheden verschuiven binnen jouw afdeling. Het is daarom belangrijk dat jij een flexibele collega bent die niet bang is om te pionieren op onbekende terreinen. 

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega met technische affiniteit, een commerciële drive en: 

Jouw Afdeling

Vanuit ons Nederlandse hoofdkantoor worden de klantenservice en andere operationele activiteiten voor de Nederlandse, Belgische en Duitse markt gerund. Jouw team bestaat uit meerdere Client Experts, die zich zowel op de (groot)zakelijke als particuliere klanten richten.

Denk je dat wij een match zijn?

Laten we dan om te beginnen eens kijken of het klikt. Dat weet je snel genoeg als je tegenover elkaar zit.

Solliciteer op deze functie

  • Sleep bestanden hierheen of