Functioneel Beheerder Electric Vehicle applicaties

Eneco

IT

Rotterdam

Maak jij het je eigen?

Binnen Eneco eMobility is IT verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van de technologiestrategie. We zitten midden in de transitie naar een modern IT-landschap, waarvan CRM-, ERP- en slimme IoT-oplossingen voor laadpunten de basis vormen. Met deze systemen kan Eneco eMobility een optimale klantervaring bieden, onze organisatie voorzien van de juiste tools en inzichten om dingen continu slimmer en sneller te doen.

AV_eMobility-studiobeelden-wide_01

Wat zoeken wij?

Als FM engineer ben je verantwoordelijk voor het functioneel management en testen van IT-systemen. De uitdaging is om continu toegevoegde waarde te leveren in een groeiende en snel veranderende omgeving. Je wordt betrokken bij verbeterprojecten en werkt nauw samen met de software teams en product owners. We bouwen onze architectuur primair op de Microsoft-stack. Ons IT landschap omvat een breed scala aan applicaties: Webshops, Content Management Systems, Communications & Collaboration Solutions, CRM, Customer Service-software, ERP en IoT oplossingen. 

Wat ga je doen?

Over jou

Jouw Team

Je gaat direct samenwerken met onze product owners en software teams. Die werken zowel in Nederland als in België en Duitsland. We werken op basis van agile development, dus je zult geregeld deelnemen in de meetings van de verschillende IT teams.

Wij bieden

Natuurlijk zijn alle arbeidsvoorwaarden goed geregeld. Dat vinden we niet meer dan logisch. Alleen is dat uiteindelijk niet waarvoor jij fluitend uit dat bed stapt. In een sector waarin het tempo hoog ligt, leunen wij af en toe bewust achterover. Ben je fit? Zit je lekker in je vel? Loopt je persoonlijke ontwikkeling nog in de pas met jouw ambitie? Voel je je gehoord, gezien, gewaardeerd? Heb je wel genoeg contact (en als het even kan: lol) met collega’s? Die vragen stellen wij ons dagelijks, zodat jij optimaal uit de verf komt.

Over eMobility

We maken elektrisch rijden voor onze (meestal zakelijke) klanten gemakkelijk. Dat doen we door levering, installatie en exploitatie van laadpalen. In 2007 begonnen als project binnen ons moederbedrijf Eneco zijn we inmiddels een zelfstandig, internationaal bedrijf met meer dan 130 collega’s. 

Denk je dat wij een match zijn?

Interesse in deze functie? Stuur dan jouw CV en motivatie t.a.v. Lisette Besseling naar lisette.besseling@eneco.com.

Solliciteer op deze functie

  • Sleep bestanden hierheen of