Service Delivery Manager(40 uur)

Eneco

Operations

Rotterdam/Mechelen

  • Jouw technische affiniteit is van onschatbare waarde.
  • Jouw “getting things done” mentaliteit past goed bij de rol.
  • Je bouwt graag aan een relatie.

Maak jij het je eigen?

De kracht van Eneco eMobility is onze vaardigheid om op maat gemaakte oplossingen voor elektrisch vervoer te creëren op een snelle en professionele manier. Onze klanten zijn vooral zakelijke klanten, zoals leasemaatschappijen en automotive partijen. Bij Eneco eMobility werken we samen in een informele sfeer. Door de korte lijnen tussen de verschillende afdelingen pakken we vraagstukken snel en efficiënt op. Er is een enorme drive binnen het team waarmee we onze klanten en partners optimaal helpen bij hun omschakeling naar elektrisch vervoer. We voelen ons verantwoordelijk voor onze klanten en beschouwen hun uitdagingen als die van onszelf. We werken altijd met respect voor de natuur, omgeving en elkaar en zorgen er zo voor dat de wereld met duurzaam, elektrisch vervoer een stukje mooier en schoner wordt.

Wat zoeken wij?

Als Service Delivery Manager zal je 4 dagen actief zijn op onze vestiging in Mechelen en 1 dag in Rotterdam. Vanzelfsprekend zijn we flexibel in het overbruggen van deze reisafstand. Denk bijvoorbeeld aan vertrek- en aankomsttijd. Als Service Delivery Manager wordt je onderdeel van een ervaren team in Nederland.

In de rol ben je verantwoordelijk voor de relaties met drie installatiepartners. Je zorgt voor stock controle bij de installateurs, voldoende installatiecapaciteit en je bespreekt de forecast challenge door met je sales collega’s. Tevens stel je SLA’s op en bewaakt deze. Door je ervaring ben je in staat terugkomende uitdagingen te analyseren en continu te verbeteren.

Om uitdagingen met de installaties aan te kunnen werk je intensief samen met collega’s van het hoofdkantoor. Plannen en vooruitzien is essentieel voor een goed resultaat. Door jouw technische kennis kun je goed inschatten of een installatie technisch goed uitgevoerd kan worden of dat er aanpassingen gedaan moeten worden voor een optimaal resultaat. Je vindt het vanzelfsprekend om jouw input te geven, denk aan installatieprijzen en pakket configuraties voor tenders in commerciële trajecten voor de technische installaties.

Collega’s van de backoffice ondersteun je door jouw kennis te delen zodat zij steeds vaker in staat zijn om zelf problemen op te lossen.

Wat vinden wij belangrijk?

Natuurlijk zijn alle arbeidsvoorwaarden goed geregeld. Dat vinden we niet meer dan logisch. Alleen is dat uiteindelijk niet waarvoor jij fluitend uit dat bed stapt. In een sector waarin het tempo hoog ligt, leunen wij af en toe bewust achterover. Ben je fit? Zit je lekker in je vel? Loopt je persoonlijke ontwikkeling nog in de pas met jouw ambitie? Voel je je gehoord, gezien, gewaardeerd? Heb je wel genoeg contact (en als het even kan: lol) met collega’s? Die vragen stellen wij ons dagelijks, zodat jij optimaal uit de verf komt. 

Over jouw functie

Bij ons werken bijzonder gedreven mensen aan een bijzonder goed product. Daarom past niet iedereen bij ons. Check dus eens of je je hierin herkent: 

  • Je dopt jouw eigen boontjes en wacht niet af tot je een opdracht krijgt.
  • Je hebt een Bachelor opleiding, bij voorkeur in een technische richting.
  • Je bent in staat om op gestructureerde wijze te werken in een complexe en snel veranderende omgeving.
  • Je bent een sterke relatiebouwer met goede communicatieve en organisatorische vaardigheden.
  • Je bent zowel analytisch, als zorgvuldig en pragmatisch.
  • Je Je spreekt ‘over de grens’, sowieso Engels. Ook nog Duits en Frans? Top!

Over Eneco e-Mobility

We maken elektrisch rijden voor onze (meestal zakelijke) klanten gemakkelijk. Dat doen we door levering, installatie en exploitatie van laadpalen. In 2007 begonnen als project binnen ons moederbedrijf Eneco zijn we inmiddels een zelfstandig, internationaal bedrijf met meer dan 100 collega’s. Vanuit ons eigen kantoor in hartje Rotterdam bedenken we slimme maatwerkoplossingen. Zingeving en de drive om de wereld duurzaam.

Denk je dat wij een match zijn?

Stuur je CV en zet in je begeleidende mail naar lisette.besseling@eneco.com waarom jij denkt dat we een match zijn. 

Solliciteer op deze functie

  • Sleep bestanden hierheen of